Spingaren blogt

Wat we mee maken, nieuwtjes, feitjes en weetjes over Spingaren!

We zijn genomineerd voor een Horecava Innovatie Award

Spinweb | wo 15 november 2017

Samen met Buro3 hebben wij ons dynamic pricing reserveringssysteem ontwikkeld. Hoe tof? En we zijn nu ook nog genomineerd voor een Horecava Innovatie Award 2018!

Ga naar artikel

#hetslechtsbewaardegeheimvanamsterdam

Spingaren | wo 11 oktober 2017

Zo wat vliegt de tijd zeg! Na een geslaagd event voor pers en bloggers zijn we dan officieel geopend sinds eind September. De vorige keer vertelde we al dat we wat "rumoer" gingen veroorzaken. Hebben jullie 'slecht bewaarde geheim' stickers ontdekt in Amsterdam?

Ga naar artikel

De eerste weken open..

Jorien | ma 18 september 2017

We zijn twee weken onderweg! Wat was het een rollercoaster!

Ga naar artikel

We zijn open!

Spingaren | di 29 augustus 2017

Afgelopen weken hebben we in een mega rollercoaster gezeten! Verbouwen, trainen, concept ontwikkelen en personeel werven. Het hield niet op.

Ga naar artikel

Spingaren zoekt toffe collega's

| wo 26 juli 2017

Heb jij 24/7 een glimlach op je gezicht staan? Een mega interesse in speciaalbier en wijnen? Ben jij op je best in de avond uren en het weekend? Lijkt het je leuk om te werken in een jong team? Wil je werken in een zaak in hartje Amsterdam die nét open is? Of vind je het leuk om in de keuken echt alles zelf te maken (dus ook droge worsten, pastrami’s, kimchi…)

Dan ben jij bij Spingaren aan het juiste adres!

Ga naar artikel

GROOT NIEUWS op het Spingaren front

| do 13 juli 2017

Het is nooit een geheim geweest dat wij druk bezig waren een eigen locatie in Amsterdam om iedereen van onze Spingaren producten te laten proeven. En deze locatie is een feit!

Ga naar artikel

De TwoChefs White Mamba Iberico Paté worst

| do 29 juni 2017

We zijn een unieke samenwerking aangegaan met TwoChefs. Samen met de breinen achter deze Amsterdamse brouwerij zijn we gaan zitten om een charcuterieproduct passend bij hun bier te ontwikkelen. Aangezien de temperaturen naar grote hoogte stijgen hebben we een zomerse paté ontwikkeld die perfect past bij de White Mamba van de Amsterdamse brouwerij TwoChefs.

Ga naar artikel

Pers & Bloggers event Spingaren

| wo 28 juni 2017

Op 27 juni hadden we een boottocht op de planning staan samen met Amsterdam Boat Experience. We namen een heleboel bloggers en pers mee om te gaan varen op de Amsterdamse grachten. Gedurende deze tocht hebben we ze de meest lekkere charcuterie van Spingaren laten proeven.

Ga naar artikel

Wij waren bij het Rotzooi fermentatiefestival

| ma 19 juni 2017

Om extra inspiratie op te doen, om bij te leren en om te zien wat anderen zoal doen waren wij van Spingaren bij een speciaal door Rotzooi georganiseerde fermenteertrip!

Ga naar artikel

Spingaren proefsessie

| vr 16 juni 2017

We are still going strong!

We hebben vandaag weer een proef- en fotosessie gehad met onze Spingaren producten. Man, man, man wat worden we hier gelukkig van!

Ga naar artikel

En dan nu ook groenten

Spingaren | wo 26 juli 2017

Een nieuw hoofdstuk is begonnen. De eerste groente charcuterie is geproefd.

Ga naar artikel

Het geheim achter onze pastrami

| wo 31 mei 2017

Een kijkje in de keuken van Spingaren

Afgelopen weken hebben jullie onze pastrami kunnen proeven. Maar hoe maken wij die pastrami nou zo bijzonder :-)? Maandenlang hebben wij geproefd, getest, geprobeerd, gesleuteld, gefaald een weer opnieuw geprobeerd om uiteindelijk tot dit resultaat te komen.

Ga naar artikel

We gaan los bij rollende keukens

| wo 24 mei 2017

Gezonde spanning

Na lang wachten, voorbereidingen, veel mise en placen en super veel zenuwen gaan we vandaag EINDELIJK los!  Het weer werkt gelukkig mee, dus we zijn klaar om jullie van heel veel heerlijke broodjes pastrami te voorzien.

Ga naar artikel

Spingaren in New York

| vr 12 mei 2017

Afgelopen januari vlogen wij naar New York. Hier bezochten we in zeven dagen tijd 40 (horeca)zaken om verschillende smaken, technieken en ideeën op te doen voor Spingaren.

Ga naar artikel

Spingaren staat op Rollende Keukens

| vr 05 mei 2017

Rollende Keukens 2017

Rollende Keukens 2017 in het Westerpark

En Spingaren is daar bij!

Rollende keukens

Tijdens Hemelvaartsweekend, 24 tot en met 28 mei 2017,  is het Westerpark het foodwalhalla van Nederland. Verschillende foodtrucks presenteren daar de meest uiteenlopende gerechten, welke je kan nuttigen onder het genot van lekkere drankjes. De entree is gratis!

Ga naar artikel

3x wat je nog meer kan verwachten van Spingaren

| ma 01 mei 2017

Nieuwe Spingaren charcuterie producten

Achter de schermen ontwikkelen, koken, testen en proeven wij lekker door! Daarom een kleine vooruitblik over wat er nog allemaal komen gaat. We blikken alvast vooruit op de drie producten die jullie komende tijd van ons kunnen verwachten.

Ga naar artikel

Koningsdag: Je was fantastisch!

| zo 30 april 2017

Donderdag was het eindelijk zover! Op Koningsdag 2017 in Amsterdam zouden we voor het eerst ons broodje Spingaren pastrami laten proeven aan het grote publiek.

 

Ga naar artikel

Spingaren viert Koningsdag 2017

| wo 01 maart 2017

Koningsdag 2017 is voor Spingaren een MEGA spannende dag!
Proef Spingaren
Op koningsdag 2017 staan wij op de hoek tussen de Herengracht en de Herenstraat met onze mini foodtruck. We gaan deze dag voor het eerst onze broodjes pastrami verkopen. We zien er onwijs naar uit en zijn heel benieuwd naar alle reacties op Spingaren pastrami.

Ga naar artikel

Spingaren is een feit

| wo 01 februari 2017

Het ontstaan van Spingaren

Spingaren wil zijn passie in het artisanaal maken van charcuterie delen met Amsterdam.
We gaan ervoor!

Ga naar artikel