Terug naar blog

Koningsdag: Je was fantastisch!

zo 30 april 2017

Het was zover…

Met de nodige zenuwen begonnen we donderdag ochtend. Wij mochten dan wel lyrisch zijn over ons eigen product, maar wat zouden jullie ervan vinden? Om 12:00 uur stipt stonden we klaar op de hoek van de Herengracht in Amsterdam om Spingaren voor te stellen.

Gratis proevertjes

Je als nieuw charcuteriemerk profileren binnen het brede aanbod op Koningsdag is niet de makkelijkste opdracht, maar wij houden wel van een uitdaging!  Hoe overtuig je mensen nu om iets te proeven wat ze helemaal niet kennen? Met proevertjes natuurlijk, want wij zijn trots op ons product en dat mag iedereen proeven.

Spingaren proeven

Veel feestvierders waren wel nieuwsgierig naar wat ze daar verkochten bij die schattige Piaggio en als je dan ook nog eens gratis mag proeven is de keuze snel gemaakt. Al snel blijkt dat niet alleen wij onze pastrami heel lekker vinden, maar jullie vinden onze pastrami ook heerlijk. Smeren, smeren, smeren dus maar.

De eerste reacties

We staan versteld van alle positieve reacties en zijn dan ook niet verbaasd als om 20:00 uur blijkt dat we meer dan 25 kilo Spingaren pastrami hebben verkocht. Onze euforie werd nog groter toen we s’ avonds op Facebook de eerste vijf sterren recensies zagen binnenkomen over ons broodje pastrami. Wat zijn wij ontzettend trots en blij!

More to come

Moe en voldaan zit ons allereerste event van Spingaren erop. De kop is eraf. We zijn klaar voor de komende events en hopen daar nog meer mensen kennis te laten maken met Spingaren. Wij gaan weer aan de slag met de voorbereidingen voor de volgende events in Amsterdam. Waarvan Rollende Keukens 2017 bij de Westergasfabriek als eerstvolgende op de agenda.

Wij kunnen niet wachten en hopelijk jullie ook niet!
Houd onze website in de gaten en zorg dat je erbij bent!