Terug naar blog

Spingaren staat op Rollende Keukens

vr 05 mei 2017

Spingaren foodtruck

Wij hebben onze Piaggo omgetoverd tot de vetste minifoodtruck en zijn klaar om met onze pastrami vier dagen lang de harten van Amsterdam te veroveren. Met Koningsdag hebben we in het klein mogen oefenen en nu zijn we klaar voor het grote publiek. We serveren onze pastrami met heerlijk ambachtelijke sneetjes brood. Bij onze pastrami hebben we twee sauzen ontwikkeld. Een mierikswortel-yoghurt saus en een mosterdmayonaise.

Amsterdams Spuitwater

Iedere Amsterdammer is er bekend mee: Ari en Gabor’s Amsterdamse Spuitwater. Het is natuurlijk en verfrissend en combineert de pure smaak van water met een aangename sprankeling. Het is een verkoelende en calorie-vrije dorstlesser en een gezond alternatief voor zoete frisdrankjes. Amsterdams Spuitwater is niet alleen ambachtelijk gebotteld, het is ook nog eens goed voor je. Zo bevat het geen suiker, kunstmatige zoetstoffen, conserveringsmiddelen of kunstmatige kleurstoffen.

Amsterdam Spuitwater

Het past perfect bij ieder soort gerecht en door de zachte en zuivere smaak doet Amsterdams Spuitwater het ook prima naast een goed glas wijn. Bovendien is het natuurlijk het ideale ingrediënt om je limonades en cocktails te laten sparkelen.

Amsterdams Spuitwater wordt geleverd in een mooie glazen fles. Die retro-look geeft net dat beetje extra: met de elegante sifon in uw hand herleven de dagen van elegantie, klasse en stijl. Op hun website vertellen ze meer over de geschiedenis van dit fantastische Amsterdamse prikwater.

DDCordials

DDCordials maakt siropen die geschikt zijn voor frisdrank of limonade ‘Gazeuse’. Ze vinden het belangrijk dat in hun siropen de smaken naar voren komen zoals ze ooit bedacht zijn, echt en ambachtelijk. Meer informatie over DDCordials en hun assortiment vind je hier.

Wij vinden dat je bij een goed broodje pastrami van Spingaren ook een heerlijke drankje moet serveren. Op Rollende Keukens zullen we dan ook heerlijke limonades verkopen van DDCordials met Amsterdam Spuitwater.

We hebben er ontzettend veel zin in om vier dagen lang onze broodjes aan jullie te laten proeven! Kom je ook naar Rollende Keukens 2017?