Terug naar blog

We gaan los bij rollende keukens

wo 24 mei 2017

Voorbereidingen

Vorige week was eindelijk onze minifoodtruck, de piaggo, helemaal voorzien van de Spingaren huisstijl. Super trots reden we met ons karretje door de straten van Amsterdam. Ons weekend kon niet meer stuk. Alle voorbereidingen waren gedaan. We waren helemaal klaar voor de opbouw van dinsdag.

Helaas, bleek afgelopen weekend dat de plaatselijke jeugd ons wagentje ook erg interessant vindt. Gelukkig konden we de kapotte kabels en deur op tijd repareren. We besloten er nog wel een extra waarschuwing op te plakken. We zijn niet voor één gat te vangen! We hingen de volgende boodschap op de voorraam van onze trots:

“Ik weet het, ik zie er leuk uit. Maar dat wil nog niet zeggen dat je aan me mag zitten en helemaal niet in me! Mijn baasje woont hierboven en werpt regelmatig een blik naar beneden en bij onraad gebruikt hij alles wat hij voorhanden heeft. Van 24 tot en met 28 mei ben ik de rollende keuken van Spingaren en maken we de lekkerste broodjes warme pastrami. Kom jij ze ook proeven bij de westergasfabriek?”

 

Het is zover

Na een lange dag opbouwen is het eindelijk zover. Onze stand en rollende keuken is er helemaal klaar voor. As we speak staan de broodjes te wachten op al die dolgelukkige bezoekers die hem mogen proeven! Om jullie extra te overtuigen hebben we een leuke actie! Als je ons liked op facebook krijgt je 1 euro korting op je broodje warme pastrami!

Bij deze dan ook het startschot om ons aankomende dagen op te zoeken op het weekend van de Rollende Keukens 2017. Via facebook en instagram zullen we gedurende het weekend leuke updates blijven sturen. We zien jullie daar!