Feestdagen bij Spingaren

Een unieke sfeer met kerst en oudejaarsavond

 

Vier Kerst bij Spingaren

 Kom tijdens de feestdagen genieten bij Spingaren met familie en vrienden! Ons restaurant ademt drie dagen lang de gezellig sfeer uit die hoort bij een geweldige kerst. We zijn zowel kerstavond als beide kerstdagen geopend. Op 25 december bieden we naast het kerstdiner ook een matinee aan. Bij het matinee is onze goochelaar aanwezig. Ons matinee is zeer geschikt voor kerst met kinderen!

Je kunt met kerst volop genieten van ons 4, 5 of 6 gangen keuzemenu. Er is voor ieder wat wils!

In ons kerstprogramma vertellen we je uitgebreid over de tijden, mogelijkheden en prijzen voor een onvergetelijke kerst bij Spingaren.

Bekijk hier ons kerstprogramma

Direct reserveren

Maak nu een reservering om jezelf van een plekje bij ons te verzekeren. Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie een heerlijke kerst van te maken!

 

 

Vier Oud & Nieuw bij Spingaren

Oud en Nieuw vieren bij Spingaren? Uitstekend idee! We bieden een volledig verzorgde oudejaarsavond, bestaande uit een all inclusive-diner met aansluitend een spetterende party. We starten de avond met een vijf gangen diner. Om de avond nóg gezelliger te maken zit iedereen met elkaar aan lange tafels. Om middernacht knallen we samen 2018 in, barst het feest los en zullen we nog tot in de vroege uurtjes dansen! 

Ons restaurant is ook gewoon geopend voor een a la carte diner op oudejaarsavond 31 december vanaf 18.00 uur. Je kunt a la carte reserveren tot 21:00 uur. In verband met ons feest kun je tafelen tot maximaal 23.30 uur. Wens je a la carte te reserveren? Boek dan via het reserveringssysteem of telefonisch je tafeltje!

Bekijk hier ons nieuwjaarsprogramma

Om alles soepel te laten verlopen verzoeken wij je via onderstaande link uw ticket te kopen om jezelf van een plekje te verzekeren. Na ontvangst van de betaling zullen wij u contacteren om het menu evt dieetwensen e.d met je te bespreken. Met het kopen van je kaartje boek je direct je tafeltje voor ons oudjaarsfestijn.

Als je met meerdere mensen komt maar apart een kaartje koopt gelieve dan dezelfde naam te gebruiken bij de ticket zodat wij jullie bij elkaar aan tafel kunnen plaatsen.

Ik wil een kaartje kopen!

Maak nu een reservering om u van een plekje bij ons te verzekeren. We verheugen ons erop met u de oudejaarsavond te mogen vieren!