Groepsdiner Amsterdam

De ideale plek voor een groepsdiner in Amsterdam

Spingaren is een bijzondere locatie aan de Herengracht waar je uitstekend kan dineren met een groep van 10 tot maximaal 200 personen. Afhankelijk van de grootte van het gezelschap hebben we verschillende mogelijkheden voor een groepsdiner.

Wij zijn het enige restaurant in Nederland waar je kan besparen op je reservering! Wanneer je je reservering via het online reserveringssysteem boekt krijg je namelijk altijd korting op de reservering*.

Hieronder lees je meer over de mogelijkheden bij Spingaren voor groepen. Nadat je deze informatie hebt bekeken kun je direct gaan "shoppen" in ons reserveringssysteem. Je kan hier je korting kiezen, zelf een offerte samenstellen, een optie plaatsen of direct je groepsdiner boeken!

Voor verdere vragen, suggesties of meer informatie kun je het contactformulier hieronder invullen.

*Alleen de reserveringen geplaatst via het online reserveringssysteem krijgen korting. Een boeking die via
e-mail, telefoon, het contactformulier of op andere wijze dan het online reserveringssysteem wordt gemaakt heeft geen recht op korting.

 

Stel nu zelf een offerte samen! of vraag meer informatie aan

Groepsinfo

Om de avond in goede banen te leiden zijn er een aantal punten die wij van tevoren met je willen doornemen.

Mocht je meer informatie willen over een van deze punten, dan vind je hieronder alle informatie. Voor overige vragen kun je telefonisch contact met ons opnemen vanaf 14:00 uur op 020-6249635.

Prijzen

De prijzen bij Spingaren zijn variabel. Onze prijzen variëren afhankelijk van seizoen, dag, tijdstip en beschikbaarheid. In het reserveringssysteem kan je zien hoeveel korting je kunt krijgen op het door jouw gewenste dag en tijdstip. Boek je via mail, het contactformulier of telefonisch dan betaal je de standaardprijzen.

Menukeuze

Voor groepen hebben wij vier verschillende mogelijkheden. Het is niet mogelijk de menu's met elkaar te combineren. Je bestelt dus voor het gehele gezelschap hetzelfde pakket (het is niet mogelijk dat een gedeelte van de groep het mosselmenu neemt en het andere gedeelte een drie gangen keuzemenu).

Keuzemenu (drie of vier gangen)

Allereerst kun je kiezen voor een drie of vier gangen keuze menu. Het drie gangen menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Als je wenst kunt je een vierde gang toevoegen. Deze extra gang is een soep of kaas.

Deelmenu

Bij het deelmenu starten we de avond met onze Spingaren charcuterie planken. Op mooie houten planken serveren we verschillende soorten vis, vlees en groenten charcuterie om samen te delen.

Voor het hoofdgerecht serveren we één gerecht per persoon. Er is hierbij keuze uit drie hoofdgerechten.

Als nagerecht serveren we een dessertplank met daarop verschillende kleine desserts om samen te delen.

 

 

Voorselectie


Met een gezelschap van meer dan 10 personen vragen wij om een voorselectie te maken van onze menukaart. Deze voorselectie printen wij op een menukaart. Zo kan iedereen op de avond zelf zijn of haar keuze maken uit deze voorgeselecteerde menukaart.

Groepspakketten


Voor groepen hebben we speciale pakketten. Neem contact met ons op voor meer informatie of stel je eigen offerte/boeking samen via het reserveringssysteem.

Allergieën en dieetwensen


Zijn er gasten binnen het gezelschap met allergieën of dieetwensen? Laat het ons weten. Bij Spingaren hebben we speciale menukaarten voor gluten-, noten- en lactosevrije gerechten.

Aanvullende informatie

Om de avond goed te laten verlopen is het voor ons van belang dat we weten of er zaken zijn waarmee wij rekening dienen te houden. Is er een speciale gelegenheid waar wij aandacht aan kunnen schenken? Is er een tijdspanne waarin het diner dient plaats te vinden? Laat het ons weten!

Voor bedrijven die in Nederland gevestigd zijn bieden wij -na uitdrukkelijke goedkeuring van onze directie- de mogelijkheid om (naast contant, Pin, Visa en Mastercard) op rekening bij ons te komen dineren.  U dient hier voor het diner een aanvraag voor in te dienen via het door ons verstrekte formulier. Houd er rekening mee dat wij een betalingstermijn van 8 dagen hanteren. Het is niet mogelijk om in delen te betalen bij een gezelschap van 10 personen of meer.

Als u met een groep van 10 personen of meer komt dineren is het van belang onze algemene voorwaarden goed door te lezen. Deze krijgt u per mail toegestuurd.

Zijn er nog vragen?

Zijn er nog vragen over de mogelijkheden voor een groepsdiner bij Spingaren in Amsterdam?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag persoonlijk verder en vertellen met liefde meer over onze ambachtelijke keuken, wijnen en uitgebreid assortiment speciaalbieren.

 

 

Voor meer informatie 

Groepsdiner in het centrum van Amsterdam

*
*
*

NOG PLANNEN VOOR, TIJDENS OF NA U DINER BIJ SPINGAREN?

Arendsnest

In het souterrain van het café kun je een aantal biertjes proeven. Tijdens deze proeverij komt onder andere de geschiedenis van bier en het brouwproces aan bod. Voor prijzen en reserveringen neem een kijkje op de site.

Monster Events

Zoals te verwachten organiseert Monster Events monsterlijke activiteiten in Amsterdam. Ze staan bekend om hun Sloepengame! Het leukste uitje op het water.. Maar bieden daarnaast nog veel meer. Via ons reserveringssysteemkun je de sloepengame boeken voorafgaan aan je diner! Wil je nog meer weten over de activiteiten van Monsterevents? Ga dan hier naar hun website.

Get Events

Via Get Events kun je ook gebruik maken van de mogelijkheden om bij Spingaren een activiteit te houden voor of na het diner. Denk hierbij voorbeeld aan een Comedy diner, een PopQuiz diner of Hou van Holland diner.
Deze diners zijn te boeken via ons reserveringssysteem.

Wil je meer weten over Get Events? Ga dan hier naar hun website.