Lekker eten Amsterdam

Welkom bij Spingaren! Bij ons kunt u heerlijk lekker eten in Amsterdam aan de Herengracht. Of u nu een avondvullend diner wilt of alleen een hapje eten. Bij restaurant Spingaren bent u voor beiden aan het juiste adres om heerlijk te genieten van lekker eten Amsterdam.

Lekker en bijzonder eten Amsterdam

Bij Spingaren staan groenten, vlees en vis samen centraal als basis voor de menukaart. Alle drie zijn ze gelijkwaardig vertegenwoordigd op de menukaart. Naast onze gerechten bieden we een breed scala aan huisgemaakte charcuterie. Al onze charcuterie producten komen uit eigen keuken.

Direct reserveren

Onze kaarten

Menukaart Spingaren

De menukaart bestaat uit verschillende soorten huisgemaakte charcuterie. Je stelt hieruit je eigen plank samen, voor bij de borrel of als voorgerecht. Naast de Spingaren charcuterie vind je op onze menukaart ook nog overheerlijke vleeshouwers gerechten, verse vis, en vernieuwende groentegerechten. Ook serveren we in het seizoen ook wild en mosselen.

 

Bekijk de kaart

Bierkaart

Meerdere landen en brouwerijen zijn vertegenwoordigd. Naast onze vaste bierkaart schenken wij ook 10 verschillende bieren op onze wisseltaps. Wij helpen je graag bij het kiezen van een bijpassend biertje bij je gerecht! Aanrader is onze beer flight: 6 proefglazen met verschillende biertjes.

Bekijk de kaart

Wijnen

Wij bieden een zeer diverse wijnkaart en bijna alle wijnen worden per glas geschonken.
Vraag de bediening naar suggesties voor lekkere wijn-spijscombinaties!

Bekijk de kaart

Cocktails & GT's

Ons barman is van alle markten thuis! Van klassieke cocktails tot vernieuwende GT’s…
Denk ook eens aan een heerlijke after dinner cocktail in combinatie met of in plaats van een nagerecht.

 

Bekijk de kaart

Lekker eten Amsterdam voor groepen

De ideale plek voor uw groepsdiner in Amsterdam

Ook wanneer u met een groot gezelschap lekker wilt eten in Amsterdam kunt u bij ons terecht. Spingaren is een unieke locatie waar u uitstekend kunt dineren met een groep vanaf 10 tot maximaal 200 personen. Bekijk de mogelijkheden voor een groepsdiner Amsterdam.

Wees welkomn geniet van onze gastvrijheid. Dan genieten wij met u mee!

Bekijk hierboven de menukaarten en kom lekker uit eten Amsterdam aan de Herengracht.

Een impressie van Spingaren