Spingaren
proeflokaal & restaurant Amsterdam

In ons proeflokaal op de Herengracht in Amsterdam kun je genieten van onze bijzondere charcuterie. Alle charcuterie maken wij van a tot z zelf. We maken zelf onze kimchi, worsten en dergelijke. Met keuze uit verschillende charcuterie stel je een eigen charcuterie plank samen. Je smult aan de bar of aan tafel van de verschillende charcuterie met een lekker bijpassend wijntje of biertje. Uiteraard is onze charcuterie ook heerlijk te combineren met een Spingaren GT of cocktail.

Naast de Spingaren charcuterie vind je op onze menukaart ook nog overheerlijke vleeshouwers gerechten, verse vis, en vernieuwende vegetarische groentegerechten. Daarnaast serveren we in het seizoen ook wild en mosselen.

Van enkel een stukje worst tot een uitgebreid diner, bij Spingaren is het allemaal mogelijk!

Bij Spingaren kun je tevens goed terecht voor een groepsdiner tot wel 200 personen. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor groepsdiners in Amsterdam kun je kijken op onze groepsdiner pagina.