Restaurant Amsterdam

Spingaren, uniek proeflokaal en restaurant in Amsterdam

Bent u op zoek naar een restaurant in Amsterdam? Waar u eventueel ook terecht kunt met een groep? Voor zowel een kleine als grote gezelschappen bent u bij ons restaurant in Amsterdam aan het juiste adres. Als u met een grote groep bij ons restaurant komt ofwel reserveert, dan is het zeker fijn om te weten dat wij uitstekend geschikt zijn voor groepen van 10 tot zelfs 200 personen. Wij bieden dezelfde entourage en heerlijke gerechten. Om dit te kunnen doen en uw avond in goede banen te leiden, zijn er wel een aantal punten, die wij van tevoren graag met u willen doornemen.

Als u bij ons restaurant in Amsterdam komt eten met uw gezelschap, dan bent u verzekerd van een bijzondere ambachtelijke avond uit met een fijne, gastvrije service.

Direct een reservering maken bij ons restaurant in Amsterdam? Vul dan ons reserveringsaanvraag in voor groepen. Mocht u direct meer informatie willen over de mogelijkheden of een groepsreservering willen plaatsen voor dezelfde dag, neem dan contact met ons op. Spingaren is telefonisch bereikbaar vanaf 14:00 uur op het telefoon nummer 020-6249635.

Spingaren Amsterdam vindt u aan Herengracht 88 te Amsterdam.

Een impressie van Spingaren Amsterdam