Spingaren in de pers

Alle toffe berichten over Spingaren en onze charcuterie in de pers

Spingaren Amsterdam: een charcuterie restaurant én proeflokaal in het centrum

YourLBB | ma 18 september 2017

Spingaren Amsterdam voor pastrami, biefstuk en kimchi

Yes het enige restaurant wat nog miste in Amsterdam is hier! Er is een charcuterie restaurant in het centrum van Amsterdam geopend waar je de lekkerste worsten, pastrami, pancetta en andere vleeswaren kunt bestellen. Spingaren Amsterdam verwelkomen wij met open armen!

Ga naar artikel

Deze 5 restaurants mag je echt niet missen!

Nouveau | ma 11 september 2017

Er zijn in Amsterdam een aantal nieuwe restaurants bijgekomen die je gewoon niet mag missen. Maar dan ook écht niet. Wij zetten ze op een rij!

Ga naar artikel

Charcuterie-concept Spingaren opent restaurant-proeflokaal in Amsterdam

Misset Horeca | wo 13 september 2017

Na charcuterie Spingaren op de Amsterdamse markt, openen de vijf horecaondernemers achter het concept nu een restaurantversie. Het assortiment van Spingaren krijgt een eigen podium in Spingaren restaurant & proeflokaal aan de Herengracht in Amsterdam.

n het proeflokaal Spingaren in Amsterdam kunnen gasten genieten van charcuteriegerechten op een plank. Daarbij valt te denken aan droge worst, kimchi, boerenvarkenspaté, pickles en vegetarische worst. De gast stelt de plank zelf samen en kan deze vergezellen van een bijpassende wijn, bier of cocktail.

Vis, vlees en groente

Naast charcuterie staan op de menukaart smaakvolle, pure vleeshouwersgerechten, verse vis en opvallen veel verrassende groentegerechten. Denk hierbij aan heerlijke biefstuk van het Blonde d’Aquitan rund, sticky bloemkool of een hele vis. Maar ook wild, mosselen en asperges in het seizoen.

 

Flexibele prijsstelling

Spingaren lanceert tevens haar online reserveringssysteem waarbij gebruik gemaakt wordt van flexibele prijsstelling. De prijs wordt bepaald door tien factoren. De gast boekt via de website van Spingaren in vier stappen een reservering en ontvangt dan een kortingspercentage. De gast kan zelf de korting beïnvloeden door een bepaalde dag of tijdstip te kiezen. Dit percentage wordt aan het eind van de avond verrekent over alles wat men eet en drinkt.

Eerste publicatie door Michael Simon op 13 sep 2017 Laatste update: 12 sep 2017

Even voorstellen

Amsterdam Oude Stad | ma 18 september 2017

Meester op het gebied van huisgemaakte charcuterie en gefermenteerde groenten.

Ga naar artikel

Nieuw: Proeflokaal Spingaren Amsterdam

Barts Boekje | za 16 september 2017

We tikten ‘m met Barts Kookboekje al even aan met een recept voor de lekkerste dikke bammen voor thuis, lees maar: boterhammen pastrami van Spingaren, en nu is er een heus restaurant van Spingaren, Proeflokaal Spingaren Amsterdam! En man, dat zíet me er toch te gek uit. Herstel: dat ís te gek. En lekker.

Ga naar artikel

Dit proeflokaal belooft de lekkerste charcuterie van Amsterdam te gaan serveren

Esquire | zo 06 augustus 2017

Al moet je dat natuurlijk zelf proeven om te geloven.

Ga naar artikel

Delicious Magazine September 2017

Delicious Magazine September 2017 | do 31 augustus 2017

Amsterdam krijgt haar eerste charcuterie restaurant

Colourful Rebel | wo 02 augustus 2017

Wij zijn ontzettend dol op uit eten gaan en schrijven er dan ook vaak over hier op het blog.

Ga naar artikel

Spingaren Amsterdan: een charcuterie restaurant & proeflokaal

Your Little Black Book | wo 02 augustus 2017

Spingaren Amsterdam voor pastrami, biefstuk en kimchi

Yes het enige restaurant want nog mistte in Amsterdam is onderweg! Binnenkort opent er een heus charcuterie restaurant in het centrum van Amsterdam waar je de lekkerste worsten, pastrami, pancetta en andere vleeswaren kunt bestellen. Spingaren Amsterdam verwelkomen wij aankomende september met open armen!

Ga naar artikel

Amsterdam krijgt charcuterierestaurant en proeflokaal Spingaren

bySam | wo 26 juli 2017

Een dikke like voor het feit dat Amsterdam binnenkort een heus charcuterierestaurant en -proeflokaal aan het rijtje van nieuwe foodspots kan toevoegen. Spingaren, verantwoordelijk voor heel veel mooie charcuterie zoals worsten, pate’s, pastrami en pancetta, maar ook ingelegde komkommer en ander gefermenteerd groen, opent namelijk binnenkort een Spingaren restaurant en proeflokaal. Oh yessss!

Ga naar artikel

Spingaren tasting room & restaurant | Charcuterie and pickles of vegetables and fish

Horecatrends | di 25 juli 2017

In a historic house at one of the canals in the heart of Amsterdam, Spingaren tasting room & restaurant will open its doors this fall. Spingaren is a company that makes charcuterie artisanal and pickle and ferment vegetables and fish. Due to the fact that the team has been working in the hospitality business in the past, they decided to combine both passions and open a restaurant specialised in charcuterie and pickles.

Ga naar artikel

Charcuterie krijgt podium in proeflokaal en restaurant Spingaren

Misset Horeca | ma 24 juli 2017

In de zoektocht naar een locatie om hun charcuterie een podium te geven, besloot een jong team haar droom na te jagen en een eigen charcuterierestaurant te starten. In september 2017 opent Spingaren de deuren in een historisch grachtenpand in hartje Amsterdam.

Ga naar artikel

The Citizen over Spingaren

Amsterdam heeft sinds begin dit jaar een nieuwe leverancier voor charcuterie en ingelegde groente: Spingaren vleeshouwers en groentemakers.

Ga naar artikel

Ongewoon lekker over Spingaren Charcuterie

Ongewoon Lekker | zo 16 juli 2017

Op een beetje miezerige dinsdag middag mochten wij ons voor Ongewoon Lekker melden voor een productpresentatie van Spingaren, op een prachtige sloep van de Amsterdam Boat Experience door de grachten van Amsterdam.

Ga naar artikel

Foodlou visits Spingaren

Foodlou | do 06 juli 2017

Vorige week stapte ik samen met een vriendin aan boord van een luxe sloep van Amsterdam Boat Experience, waarop Spingaren een varend proefevent organiseerde – weer eens wat anders dan aan een tafeltje in een restaurant! Met de boottocht van de week ervoor nog in mijn achterhoofd stapte ik met iets verstandigere voornemens aan boord, maar minder gezellig was het zeker niet.

Ga naar artikel

Insta story Cityguys Filet D'Anvers

Cityguys

Insta story Cityguys Pastrami

Cityguys

Insta story Cityguys White Mamba

Cityguys

Insta story van Fransesca Kookt - Spingaren Pickles

Fransesca kookt

Insta story van Fransesca Kookt - Biet

Fransesca kookt

Insta story van Fransesca Kookt - Pancetta

Fransesca kookt

Insta story van Fransesca Kookt - Zuurkool

Insta story Lavinia Cooks - Pancetta

Insta story van Out mijn Keuken - Pastrami

Insta story van Out mijn Keuken - Pancetta

Insta story van Out mijn Keuken - TwochefsWhiteMamba Patéworst

Insta story van thingstodo over pancetta