Terug naar spingaren in de pers

Even voorstellen

Amsterdam Oude Stad

ma 18 september 2017

Spingaren heeft per 1 september 2017 haar deuren geopend, en wat een lekkere geuren komen er achter die deuren vandaan! Het begon allemaal met de Spingaren pastrami... die viel zo goed in de smaak dat ze al snel ook verschillende andere op artisanale wijze gemaakte vlees- en groentencharcuterie lanceerden. In het restaurant en proeflokaal kan je genieten van deze geweldige huisgemaakte charcuterie, voor bij de borrel of als diner.

Proeflokaal

In het proeflokaal van Spingaren draait het allemaal om het genieten van lekkere hapjes. Hier kunt u kiezen uit verschillende charcuterie en kunt u uw eigen charcuterie plankje samenstellen. Op de kaart staan diverse gerechtjes, zowel vlees als vis als gefermenteerde groenten. Aan de bar of aan tafel en uitstekend te combineren met een goed bijpassend wijntje of biertje... of natuurlijk met de speciale Spingaren Gin Tonic of -cocktail.

Restaurant

Uitgebreid dineren is ook mogelijk bij Spingaren; uit de kleine gerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten op de kaart stelt u zelf een mooi diner samen. Van overheerlijke vleeshouwersgerechten, en verse vis- en schaalgerechten, tot vernieuwende vegetarische groentegerechten. In het seizoen wordt ook wild en mosselen geserveerd.

Wist u dat u bij Spingaren ook terecht kunt voor een groepsdiner tot wel 200 personen? De ruime zalen beneden bieden voor iedere groep genoeg ruimte. Kortom, van enkel een stukje worst tot een uitgebreid diner, van een drankje met vrienden tot een groepsdiner voor het hele bedrijf, bij Spingaren is het allemaal mogelijk!

Charcuterie om mee te nemen

Vindt u de gerechtjes van Spingaren zó lekker dat u er niet genoeg van kunt krijgen? Spingaren heeft de oplossing: Charcuterie om mee te nemen! In de vitrine vindt u de verschillende charcuterie van vlees vis en groenten uitgestald en kunt u dit aanschaffen om lekker thuis van te genieten.

Openingstijden

Maandag t/m zondag: keuken geopend van 17.30 tot 22.30 uur

Adresgegevens en plattegrond

Spingaren
Herengracht 88, 1015 BS Amsterdam
Telefoon 020 624 96 35
Bezoek de website van Restaurant en Proeflokaal Spingaren.