Terug naar spingaren in de pers

SPINGAREN AMSTERDAM: FANTASTISCH RESTAURANT & PROEFLOKAAL AAN DE HERENGRACHT

Hotspotjes.nl

vr 29 september 2017

Het nieuwe restaurant van Spingaren zit gevestigd aan de Herengracht in een onwijs mooi en groot pand, waarbij je bij binnenkomst gelijk een bar met lekkere worsten tegenkomt. Want daar draait het onder andere om. Het interieur bij Spingaren is industrieel met veel groen en gezellige hoekjes om te zitten. Maar ook voor grote groepen biedt Spingaren genoeg plaatst in de grote ruimtes achter in het pand.

In het restaurant kan je genieten van charcuterie gerechten op een plank. Zo kregen wij onder andere droge worst, pancetta, vismouse en heerlijke beignets geserveerd. Naast deze fijne gerechten heeft Spingaren ook genoeg keuze uit bijpassende wijnen, bier of cocktails op de kaart. Wat Spingaren meteen dé perfecte plek maakt voor een borrel met bijpassende gerechtjes.

Ook voor een diner ben je hier op het juiste adres. Want naast verrukkelijke plankjes met charcuterie staan er ook smaakvolle, pure vleeshouwersgerechten, verse vis en opvallend veel groentegerechten op de kaart. Denk hierbij aan heerlijke biefstuk van het Blonde d’Aquitan rund, sticky bloemkool of een hele vis. Maar ook wild, mosselen en asperges in het seizoen.

Spingaren heeft ook een speciaal online reserveringssysteem ontwikkeld waarbij de prijs wordt bepaald door 10 factoren. Je boekt via de website in vier stappen een reservering en ontvangt dan een kortingspercetage. Jij kunt dan zelf de hoogte van de korting bepalen door een bepaalde dag of tijdstip te kiezen. Dit percentage wordt dan aan het eind van de avond verrekent over alles wat je hier hebt gegeten, hoe leuk is dat!

Mocht je iets unieks en anders willen proberen, met enthousiast personeel en vier onwijs enthousiaste eigenaren met passie voor het vak, dan is Spingaren een absolute aanrader!

Website: spingaren.nl
Adres: Herengracht 88