Vegetarisch restaurant Amsterdam

Welkom bij Spingaren! Bij ons kunt u heerlijk vegetarisch genieten op de Herengracht in het centrum van Amsterdam. In ons restaurant op de Herengracht staat groenten op een voetstuk. Wij bieden dan ook verschillende groenten gerechten en hebben daarnaast bijzondere groentencharcuterie.

Dus wilt u een avondvullend vegetarisch diner of alleen een hapje eten? Bij Spingaren bent u ook voor een heerlijk vegetarisch etentje aan het juiste adres! Naast onze vele vegetarische gerechten hebben wij ook overheerlijke vlees- en visgerechten op onze menukaart staan. Voor ieder is er wel een passend gerecht te vinden.

Direct reserveren

Onze kaarten

Menukaart Spingaren

De menukaart bestaat uit verschillende soorten huisgemaakte charcuterie. Je stelt hieruit je eigen plank samen, voor bij de borrel of als voorgerecht. Naast de Spingaren charcuterie vind je op onze menukaart ook nog overheerlijke vleeshouwers gerechten, verse vis, en vernieuwende groentegerechten. Ook serveren we in het seizoen ook wild en mosselen.

 

Bekijk de kaart

Bierkaart

Meerdere landen en brouwerijen zijn vertegenwoordigd. Naast onze vaste bierkaart schenken wij ook 10 verschillende bieren op onze wisseltaps. Wij helpen je graag bij het kiezen van een bijpassend biertje bij je gerecht! Aanrader is onze beer flight: 6 proefglazen met verschillende biertjes.

Bekijk de kaart

Wijnen

Wij bieden een zeer diverse wijnkaart en bijna alle wijnen worden per glas geschonken.
Vraag de bediening naar suggesties voor lekkere wijn-spijscombinaties!

Bekijk de kaart

Cocktails & GT's

Ons barman is van alle markten thuis! Van klassieke cocktails tot vernieuwende GT’s…
Denk ook eens aan een heerlijke after dinner cocktail in combinatie met of in plaats van een nagerecht.

 

Bekijk de kaart