Vier Kerst bij Spingaren

 Kom tijdens de feestdagen genieten bij Spingaren met familie en vrienden! Ons restaurant ademt drie dagen lang de gezellig sfeer uit die hoort bij een geweldige kerst. We zijn zowel kerstavond als beide kerstdagen geopend. Op 25 december bieden we naast het kerstdiner ook een kerstlunch aan. Bij de kerstlunch is onze goochelaar aanwezig. Onze kerstlunch is zeer geschikt voor kerst met kinderen!

Je kunt met kerst volop genieten van ons 4 of 5 gangen menu.

Maak nu een reservering om jezelf van een plekje bij ons te verzekeren. Wij kijken ernaar uit om er samen met jullie een heerlijke kerst van te maken!

Het is voor sommige data en tijden nog niet mogelijk online te reserveren. Als dat het geval is kunt u reserveren per email.

Direct reserveren

Kerstlunch 

25 december van 13:00 tot 16:00 (deur open 12:30).

  • 4 gangen menu €47,50
  • kinderprogramma €25,00

Voor de kinderen in aparte ruimte:
goochelaar
inclusief eten en drinken
kerstcadeautje

Kerstdiner

24, 25 en 26 december reserveren tussen 18:30 en 20:30 (deur open 18:15).

  • 4 gangen €47,50
  • 4 gangen + kaas €57,50

KERSTMENU 2018


DEELPLANK

BROCCOLI - zoete sesam - koriander

COURGETTE - hazelnoot - balsamico

HERT - seared sashimi - aziatische dressing - wasabi

IBERICOPATE - rode ui compote

PANNA COTTA – schaaldieren

 

BLOEMKOOLSOEP

iberico bacon - bacon olie


SCHOUDERBIEFSTUK

iberico spek – brioche - roompate - madeirasaus –
knolselderijtruffelcreme - geconfijte roseval


KAASPLANK

balsamicostroop - abrikoos rozijn amandelbrood


GANACHETAART

melkchocolade - oreo bodem - salted caramel -
caramelschuim

VEGAN KERSTMENU 2018


DEELPLANK

AZIATISCHE SPRUITJES - tahu - shiitake

KOOL EN KOOLRABI - boleet - dille

COURGETTE - hazelnoot - balsamico

BROCCOLI - zoete sesam - koriander

ARTISJOK - geplette edamame

 

BLOEMKOOLSOEP

geroosterde kikkererwten - gerookte paprika olie


BIET

overnight gegaard – portobello - puy linzen -
baba ganoush - groentechip


VEGAN "KAASPLANK"

balsamicostroop - abrikoos rozijn amandelbrood


VEGAN "CHEESECAKE"

salted caramel - caramelschuim